• FC Vlotbrug jo9-1- Hellevoetsluis jo9-1
   
  Vol goede moed gingen de jongens vanmorgen het veld op. Vrij snel in de wedstrijd kregen we 2 mooie kansen, maar het lukte helaas net niet. Op dat moment werd de tegenpartij wakker en wisten ze rap 3 doelpunten te pakken. Maar de jongens hielden vol en bleven vechten. We kregen mooie kansen, maar steeds zat de paal of de lat in de weg. Helaas benutte de tegenpartij de kansen wat beter en werd de ruststand 0-7.
   
  Maar de jongens waren na de rust, ondanks de achterstand, vol met positieve spirit en bleven ervoor gaan. Na de rust kwam daarom ook vrij snel het eerste doelpunt van onze kant. 
  De tegenpartij wist nog 2 keer door onze verdediging heen te breken en maakte nog 2 doelpunten, waarbij de stand 1-9 werd. 
  Maar toen draaiden de rollen om. De jongens werden de 2e helft een stuk sterker en wisten ze nog 2 doelpunten te pakken.
  Ondanks de tegendoelpunten heeft de keeper ook zeker laten zien wat hij waard is en heeft zeker een paar mooie reddingen gemaakt.
   
  Uiteindelijk helaas geen winst en was de eindstand 3-9. Maar het was zeker een leuke pot om naar te kijken. De jongens hebben geknokt. En dat beloofd natuurlijk veel goeds voor de volgende match!!
   
  Geschreven door Gwen kreischer