• Wedstrijdverslag 09-09-2023

 • 9 september 2023
  Wedstrijdverslag JO7-1

  Vandaag stonden de 2de serie wedstrijden op het programma. Ditmaal moesten we uit spelen bij Hoogvliet. Alle sterspelers waren keurig op tijd in de kleedkamer. Iedereen had er ontzettend veel zin. Gezamenlijk zoals de profs dat doen zijn we het veld op gelopen. Daar hebben we even een warming up gedaan.

  Om 10 uur stond dan de eerste pot op het programma tegen Abbenbroek. Vandaag maakte Levi zijn debuut. En wat voor debuut, daarover straks meer. De jongens begonnen super goed aan de wedstrijd. Er werd goed samen gespeeld. Dingen die we woensdag op de training hebben geoefend waren duidelijk zichtbaar op het veld. Givano zorgde al snel voor de openingstreffer. Er werd goed naar elkaar overgespeeld en al snel stonden we met 2-0 voor. Daarna was het wat overleven en barstte er een waar voetbalgevecht uit. Er werd voor elke bal gestreden. En door de strijd en inzet wisten we de overwinning over de streep te trekken. Een terechte 2-0 overwinning.

  Daarna stond de tweede wedstrijd op het programma. Ditmaal tegen het sterke Hoogvliet. Er werd wederom flink strijd geleverd. Helaas liepen we al snel tegen een flinke achterstand aan. De eerste wedstrijd hebben de jongens zoveel gegeven dat mede door de warmte de energie wat laag was. Na een glaasje drinken in de rust ging het de tweede helft een stuk beter. We kwamen dan ook goed terug in de wedstrijd met een paar prachtige acties. De snelle en beweeglijke Enzo zorgde voor een hoop gevaar voor het doel van de tegenstander. Milo die stond te verdedigen als Virgil van Dijk met Han aan zijn zijde. Koen die als een spelverdeler steeds probeerde zijn ploeggenoten één op één voor de doel te zetten. En oh oh wat was Levi een aantal keer dichtbij zijn eerste officieel treffer. De bal wilde er maar niet in. Gestreden tot de laatste seconde en met opgeheven hoofd verlieten we het veld met een verliespartij. 7-4 verloren.

  We maakten ons op voor onze laatste wedstrijd en spraken af nog eenmaal alles te geven. De laatste pot tegen Poortugaal begonnen we weer erg sterk aan de wedstrijd. We kwamen dan ook geheel terecht op voorsprong door prachtige goals van Koen en Milo. Het werd een spannende strijd en Poortugaal maakte ook een paar prachtige doelpunten. Han speelde een puike wedstrijd en gaf een aantal keer een prachtige pass. Enzo die weer als een tank over het veld ging. Milan die een aantal prachtige loopacties had. En daar was hij dan eindelijk hoor. Levi scoorde zijn eerste officiële doelpunt. Juichend ging hij over het veld. Met nog een paar seconde te spelen stond het 5-5 toen we nog een laatste corner kregen. Milan rende naar de hoek en gaf aan dat hij de corner zou nemen. De spanning was om te snijden, zou hij dan toch nog vallen. Het publiek hield zijn adem in toen Milan zelfverzekerd achter de bal ging staan. Milan gaf een voorzet zoals alleen de echte sterspelers dat kunnen. Perfect op maat en Givano hoefde alleen zijn voet tegen de bal te zetten. Prachtig afgerond en iedereen viel elkaar juichend in de armen. Direct klonk daar het eindsignaal. 6-5 gewonnen.

  Uiteraard sloten we deze prachtige dag af met het nemen van de penalty's. Bijna alle penalty's waren raak en doordat de tegenstander er een paar naast schoot werd ook de penalty's serie winnend afgesloten.

  Het publiek klapte voor de sterspelers en de trainers waren zo ontzettend trots op de ploeg. Onder het genot van een krentenbol en een banaan werden de wedstrijden nog even snel nabesproken.

  Op naar de volgende 💪

  Wedstrijdverslag 09-09-2023 4 Wedstrijdverslag 09-09-2023 3 Wedstrijdverslag 09-09-2023 1 Wedstrijdverslag 09-09-2023