• Vrienden van Vlotbrug

  Leden Club van 50

   

  Wat is de Club van 50? Dat is iedereen die voor 50 euro per jaar de vereniging sponsort. Je krijgt dan een bordje met je naam erop die dan in de hal van ons clubhuis komt te hangen zoals op de afbeelding staat.

  Vrienden van Vlotbrug

  Wat gebeurt er met je donering? Veel wat verbeterd moet worden aan de vereniging kost geld. Onderhoud, extra trainingsmateriaal, huur van materiaal. Dit potje geeft de vereniging wat verlichting in financieel zware tijden waardoor we de vereniging toch goed kunnen onderhouden. 


  Lid worden van de club van 50? Voor 50 euro per jaar ben je lid van de grootste ledengroep van FC Vlotbrug. Dat wil je toch niet missen? Scan de QR-code om gelijk door te gaan naar de betaalmogelijkheid. 

   

  Werkt de QR code niet of wil je liever vai een directe link betalen dan kan dit uiteraard ook. Klik dan hier om naar de betaalpagina te gaan waar je veilig kunt betalen: 

  https://app.clubcollect.com/forms/nl/fc-vlotbrug/st-vrienden-fc-vlotbrug

   

   

  En dan stuur je nog even een mail naar de Vrienden van Vlotbrug om aan te geven dat je betaald hebt. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.