• Indelingen 2019-2020

  De afgelopen maanden zijn alle trainers onder begeleiding van TJC en ondergetekende bezig geweest om tot een indeling van de jeugd voor het seizoen 2019-2020 te maken.

  Het was dit jaar geen gemakkelijke opgave, omdat we bij diverse leeftijdsgroepen te maken hadden en hebben met veel wensen van leden/trainers etc. Het is echter ondoenlijk om aan alle wensen te voldoen.

  Op basis van de leeftijdsindelingen van de KNVB zijn wij tot de volgende indeling gekomen. De komende weken zullen wij gebruiken om, in samenspraak met de huidige trainers, de teams te gaan vaststellen.
  Er wordt in eerste instantie gekeken naar voetbalkwaliteit. Slechts in uitzonderlijke gevallen zal dispensatie op basis van fysieke, sociale of mentale ontwikkeling worden overwogen. Met persoonlijke voorkeuren kan, helaas, op voorhand geen rekening worden gehoudem. Wij vragen hiervoor begrip.
  Naar verwachting zullen er in de komende weken en maanden nog nieuwe aan- of afmeldingen plaats vinden, deze kunnen ook nog van invloed zijn op de indelingen. 

  Ruim voor het begin van het nieuwe seizoen zullen we de voorlopige indelingen bekend maken. 

  Er is nog ruimte voor nieuwe spelers, speelsters en (assistent)trainers!  
  Dus ben je of ken je iemand, laat het ons weten. 

  Binnenkort willen we eveneens duidelijkheid kunnen bieden over trainers en trainingstijden in het nieuwe seizoen.

  Speeltijden (en dagen) volgen tegen het begin van het nieuwe seizoen. Houd de website in de gaten!

   

  Fijne zomervakantie en we zien elkaar snel!

  Met sportieve groet,

  Ronald Brons   

 • PDF