• Voetbal.NL APP

  BELANGRIJKE INSTRUCTIES voor de nieuwe voetbal.nl app!

  Wellicht heb je er al het een en ander over gehoord, er is een vernieuwde voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder vele leden van FC VLOTBRUG. Vanaf nu kunnen alle voetballiefhebbers in de nieuwe app kijken naar uitslagen, standen, programma’s en nog veel meer. Hieronder vind je een aantal belangrijke instructies voor het downloaden en instellen van de nieuwe voetbal.nl app.

  We willen alle leden graag vragen om deze door te nemen.

   

  Downloaden van de voetbal.nl app

  Zorg dat je de laatste voetbal.nl app versie hebt geïnstalleerd vanuit de play store (Android) of Apple app store. De oude app werkt namelijk niet meer. Heb je een witte voetbal.nl app dan heb je zeker de oude versie! De nieuwe heeft een groen icoontje.

   

  De app begint bij het inloggen

  Alle leden en toeschouwers van onze voetbalvereniging kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Registreren en inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het emailadres dat de leden hiervoor gebruiken moet overeenkomen met het e-mailadres dat bij de vereniging geregistreerd staat bij de ledenadministratie in Sportlink. Staat je e-mail adres niet geregistreerd in Sportlink of wijkt het in Sportlink af van het e-mailadres dat je voor de voetbal.nl app gebruikt, dan krijg je alleen de informatie voor Toeschouwers en heb je geen directe link met de club FC VLOTBRUG.

   

  Wat te doen als je mailadres niet staat geregistreerd als voetballer?

  Indien je bent ingelogd in de voetbal.nl app en je krijgt de melding dat dit mailadres niet staat geregistreerd als voetballer dan wordt je automatisch gezien als toeschouwer. Je bent dan niet direct gelinkt aan FC VLOTBRUG. Wat moet je doen om dit op te lossen?

   

  1. Wordt je mailadres direct herkent en zie je je persoonlijke gegevens nadat je hebt ingelogd? Dan hoef je niets te doen.

   

  2. Wordt je mailadres niet herkent nadat je hebt ingelogd en wordt je hierdoor gezien als toeschouwer?

   

  Dan staat je mailadres nog niet geregistreerd bij FC VLOTBRUG en Sportlink of gebruik je voor voetbal.nl een ander e-mail adres dan het e-mailadres dat staat geregistreerd bij sportlink. In beide gevallen willen we je graag vragen om je juiste e-mailadres door te geven aan ledenadministratie@fcvlotbrug.nl

  (Let op: dit geldt alleen voor leden van voetbalvereniging FC VLOTBRUG).

  Doe dit onder vermelding van je voor- en achternaam en je teamnaam. Je krijgt dan spoedig bericht dat het voor voetbal.nl gewenste mailadres in sportlink is gezet en je kunt je daarna registreren en inloggen bij de vernieuwde voetbal.nl app, om dan direct gelinkt te zijn aan FC VLOTBRUG en gebruik te maken van de nieuwe functies van de app.

   

  Zichtbaarheid van je naam en foto in de voetbal.nl app

  Je kunt bij de Voetbal.nl app instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl. We willen je graag verzoeken om voor de opties Normaal of Beperkt te kiezen. Deze opties zijn namelijk noodzakelijk voor het tonen van je spelersnaam op de teampagina van de website van FC VLOTBRUG en het communiceren met je team/coach binnen de voetbal.nl app. Als je op Afgeschermd staat kom je niet op de teampagina van de website van FC VLOTBRUG en zal je geen berichten ontvangen van je coach of van de club over bijvoorbeeld afgelastingen. Ook kan men dan niet op jou stemmen als Man of the Match.

  Je contactgegevens zullen nooit zichtbaar zijn voor andere clubs.

  Het gaat alleen om je naam en foto.

  Je foto in de voetbal.nl app

  In de nieuwe voetbal.nl app kun je je foto, die afkomstig is van je oude plastic spelerspas, vervangen door een andere foto.  Maar??.. let hierbij goed op!  De foto die je in kunt stellen in de nieuwe voetbal.nl app is ook de foto die gebruikt wordt voor je nieuwe digitale spelerspas! Het is vanaf dit seizoen 100% de eigen verantwoordelijkheid van elk spelend lid, dat de foto op de digitale spelerspas herkenbaar is.

  Het is dus GÉÉN profielfoto zoals bij social media. Op de foto moet je gezicht duidelijk herkenbaar in beeld zijn zodat de scheidsrechter snel kan bepalen of jij het wel bent. Kan hij/zij dat niet, kun je niet mee spelen.