• Vlotbrug Selectienieuws

 • FC Vlotbrug heeft de volledige staf en begeleiding voor de selectie in het seizoen 2021/2022 nu al rond. Dat was niet echt een moeilijke klus, ook al maakt COVID-19 directe communicatie al langere tijd lastig.

  Het komt er eigenlijk op neer dat iedereen blijft, omdat ze het naar de zin hebben en veel vertrouwen hebben en krijgen. De club van het Schelpenpad denkt dat voortzetting van de samenwerking tussen staf en spelers de komende jaren weer tot goede resultaten gaat leiden en dat de duidelijke situatie bij FC Vlotbrug een uitnodiging zal blijken om bij de gezelligste club van Hellevoetsluis te (blijven) spelen.

  Het plaatje ziet er dan zo uit:

  Voor het vlaggenschip FC Vlotbrug 1 trainer Richard Koutstaal en zijn assistent Piet van Holst. Leider, of teammanager zoals dat tegenwoordig vaak heet, is Willem de Koning en vlaggenist is Michel Janse.

  Bij het 2e elftal gaan we door met de oud-speler Evan Gomes Soares als trainer en met zijn assistent Nick Driehuis. Hier assisteert Jan de Neef de scheidsrechter van dienst.

  Keeperstrainers Frans Heijligers en Glenn Prins blijven en Harald Quittner, die al sinds mensenheugenis verzorger is bij FC Vlotbrug gaat samen met Ron Buis ook vrolijk door.

  Het bestuur wenst eenieder prettige feestdagen en een sportief en gezond 2021 toe en spreekt de hoop uit dat we snel weer veilig kunnen beginnen met de competitie.

  Met vriendelijke groeten,
  Maarten Fonkert