• Vlotbrug JO9-2 - Zuidland JO9-1 (7-6)

  • Vorige week versloeg de JO9-2 van Vlotbrug de JO9-2 van Zuidland met dubbele cijfers maar vandaag stond de JO9-1 van Zuidland op de stoep. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden en dat nog wel zonder de aanmoediging van de allergrootste fans van onze kanjers. Gelukkig was de geblesseerde Ylva er wel om het team mentaal te ondersteunen!

    En die steun hadden ze hard nodig want Zuidland kwam goed uit de startblokken en kwam al snel op een 0-3 voorsprong. Gelukkig lukte het Vlotbrug om net voor rust nog het doel te vinden waardoor er met een stand van 1-4 limonade gedronken werd.

    En of het aan de limonade lag of aan het praatje van de trainers zal nooit iemand weten, maar de spelers kwamen met vleugels uit de kleedkamer. Nadat Zuidland nog één keer tot scoren kwam, kwam Vlotbrug op stoom. Het ene mooie doelpunt na het andere mooie doelpunt werd gescoord met een spannende eindstrijd tot gevolg. Met nog een minuut op de klok was de stand 6-6 en het was uiteindelijk Vlotbrug dat de eindzege met een prachtig afstandsschot binnenhaalde!

    Wat een leuke en sportieve wedstrijd met de eindstand 7-6 voor FC Vlotbrug!

    Vlotbrug JO9-2 - Zuidland JO9-1 (7-6) Vlotbrug JO9-2 - Zuidland JO9-1 (7-6) 1