• Vlotbrug JO9-1 - Portugaal JO9-2 (7-1)

 • Zaterdag 20 november, Vlotbrug JO9-1 is er klaar voor.

  Om 11.10u spreekt Koen met de jongens de tactiek door in de kleedkamer. Vandaag een extra motivatie, want bij winst of gelijkspel krijgen ze patat! Na de bespreking is het tijd voor de warming up.

  In het goal staat D'jivano, Morrison in de spits, Björn en Shamekh in het middenveld, Thiago en Tony in de verdediging.
  Ze spelen vandaag tegen Poortugaal JO9-2.

  Om 11.30u is de aftrap

  Al in de 3e minuut het eerste doelpunt van Vlotbrug. Het eerste schot op het doel ging mis, maar de 2e poging zat er in door Morrison, 1-0. Daarna volgde een paar goede schoten op het doel, maar werden ook goed tegengehouden door de keeper van Poortugaal. In de 5e minuut is daar de eerste poging van Poortugaal, D'jivano weet deze goed te stoppen. Kort daarna dan toch het eerste doelpunt van Poortugaal. Het staat 1-1.
  In de eerste wissel gaat Owen erin en Shamekh eruit.
  De bal gaat uit, Poortugaal mag de bal weer in het veld spelen. Met een hele goede poging op het doel. Goed tegengehouden door de keeper.
  Uittrap keeper. Helaas naar de tegenpartij. Daardoor volgende 2 hele sterke pogingen op het doel die fantastisch tegen werden gehouden door D'jivano. Tony en Thiago worden omgewisseld in de verdediging.

  In minuut 13 gaat Björn eruit vanwege een schouder in zijn buik, Shamekh neemt zijn positie over. Kort daarna wordt ook Morrison getroffen door een schouder in zijn buik. Gelukkig hersteld hij snel en kan het spel weer verder gaan. Dan is het 2-1 door eigen goal in de 14e minuut.
  16e minuut, een time out. Tegenpartij krijgt een bal in het gezicht. De scheidsrechter laat de bal stuiteren op de grond en ze gaan weer verder. Dan is daar weer een poging van Poortugaal en een corner. De jongens van Vlotbrug kunnen de bal weer naar de andere kant krijgen. Minuut 18 en dan is het 3-1. Owen stond vrij, speelde goed over naar Morrison en een doelpunt!
  Heel kort daarna in de 19e minuut weet Morrison weer te scoren, 4-1. En daar is de fluit van de eerste helft.

  Pauze in de kleedkamer. Even lekker wat drinken en nog wat tactiek doorspreken.

  De 2e helft begint met Thiago als wissel. Shamekh in de verdediging. Eerste minuut goede poging van Morrison die wordt tegengehouden door de keeper van Poortugaal. Al snel weer een poging op het doel maar net over de lat. Dan een volgende poging van Björn, maar die zit in de zijkant van het net. Vierde minuut van de 2e helft en het 5e doelpunt valt. Morrison scoort opnieuw. Deze kwam van een grote afstand.

  Tony eruit, Thiago erin. 6e minuut doelpunt van Björn. Via Shamekh goed langs de zijlijn gespeeld, door naar Owen die een mooie voorzet geeft aan Björn, 6-1. 8e minuut vrije trap voor Poortugaal na trekactie. Dan weer een wissel Morrison eruit, Tony erin. In de 15e minuut corner voor Vlotbrug. Met een mooi overspel helaas net naast het doel. Laatste wissel Owen eruit Morrison erin.

  Daar is nog een hele goede poging van Poortugaal, maar hij gaat naast, goed verdedigd door Tony en Thiago. De jongens zijn op dreef met het samenspel waarvan dan ook het 7e doelpunt van Shamekh het resultaat is.  Er is nog een corner voor tegenpartij. Deze krijgt Vlotbrug weer snel naar de andere kant van het veld.

  En daar is de fluit! 7-1 gewonnen!

  Als beloning volgen de welverdiende patatjes!

  Vlotbrug JO9-1 - Portugaal JO9-2 (7-1) Vlotbrug JO9-1 - Portugaal JO9-2 (7-1) 1