• Vlotbrug 1 is kampioen

• In een spannende wedstrijd mochten de mannen van Piet en Ronald aantreden tegen een gemotiveerde DVV'09. Vanuit Hellevoetsluis waren de geel/zwarten supporters massaal naar Dirksland gekomen. Waardoor er zelfs een heuse file was waargenomen in het dorp.

De wedstrijd begon in een ambiance zoals je die vaak ziet op TV, vuurwerk, spandoeken en volop meezingende supporters zorgde ervoor dat de mannen vol vuur aan de wedstrijd begonnen.

In de 19de minuut was het Clint die de score opende voor Vlotbrug, en in de 30ste minuut kwam DVV weer op gelijke hoogte. De spanning was volop terug. Tot in de 35ste minuut Jordy Braber de bal kreeg en deze knap afmaakte. Hierdoor kwam de stand van 1-2 op het bord te staan en dit was tevens de ruststand.

2de helft had Vlotbrug 1 de wind mee, maar resulteerde niet in een hogere score. Het spel werd wat harder, maar de mannen hielden stand. Tot er in de 79ste minuut DVV weer op gelijke hoogte kwam, was de spanning alom te snijden. De mannen speelden het spel tactisch uit en zorgde ervoor dat de scheids het na 4 minuten extra tijd afblies en zodoende het kampioenschap voor FC Vlotbrug veilig stelde.

De prijs uitreiking was op het veld van DVV en ook de schaal werd gretig onthaald!