• Met regelmaat wordt geconstateerd dat jeugd het terrein betreed terwijl dit niet mag. Ze klimmen over of door de hekken om een balletje te trappen op de velden. Dit is absoluut verboden!
    Zeker in deze tijd, waar afstand tot elkaar noodzakelijk is en men niet te dicht op elkaar moet zijn is dit uit den boze. Bovendien wordt er gecontroleerd door de gemeente.

    Wordt dit geconstateerd dan krijgt de vereniging een flinke boete. Deze boete zal verhaald worden op de personen die de overtreding begaan. Het zijn geen kleine bedragen dus iedereen die dit leest bespreek dit met je kinderen. Geef het ook door aan anderen dat het niet de bedoeling is dat kinderen het terrein van FC Vlotbrug betreden zonder toestemming van de beheerder.

    Er zullen duidelijke borden geplaatst gaan worden op de hekken. Maar ook zonder deze borden is het van belang dat de kinderen zich beseffen dat ze in overtreding zijn.

    Er zijn trapveldjes in de buurt waar vrij gebruik gemaakt kan worden. Maar ook daar zal men voorzichtig moeten zijn met elkaar en zoveel mogelijk houden aan de richtlijnen die het RIVM en de KNVB verstrekt hebben.