• Technische & medische staf FC Vlotbrug verlengen

 • Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we zowel de technische staf als medische staf compleet hebben voor het seizoen 2022-2023.

  Nadat eerder FC Vlotbrug in de persoon van Ron Klein (Hoofdtrainer) en assistent trainer/speler Jan Tuitel overeenstemming hadden bereikt, blijven ook een aantal andere belangrijke mensen aan het Schelpenpad.
  Trainer van het tweede elftal Iwan Gomes Almeida zal ook aankomend seizoen verbonden blijven bij FC Vlotbrug en zal in het nieuwe seizoen een belangrijke rol gaan vervullen voor het klaarstomen van jonge talenten richting ons vlaggenschip.
  Nick Driehuis zal in het seizoen 2022-2023 net als dit jaar zijn assistent zijn en diverse taken oppakken.

  Wij zijn ook zeer verheugd te melden dat beide mannen samen aankomend seizoen aan de trainerdiploma Uefa C beginnen. Wij wensen Iwan en Nick namens FC Vlotbrug alle succes toe.

  Frans Heilijgers, keeperstrainer van de vereniging blijft ook in het seizoen 2022-2023 aan als keeperstrainer.
  Willem de Koning blijft zijn taken als teammanager/materiaalman ook in het seizoen 2022-2023 vervullen.
  Ook de medische staf heeft zijn ja-woord gegeven om in het seizoen 2022-2023 door te gaan in de personen van Harald Quittner en Ron Buijs.

  Hier zijn wij als FC Vlotbrug zeer content mee.

  We nemen helaas wel afscheid van assistent-keeperstrainer Glenn Prins. Hij kan zijn taken niet meer combineren met privé. Wij bedanken Glenn voor zijn inzet.