• Na een weekje rust vertrokken we vol goede moed richting SHO in Oud Beijerland.

  De weergoden waren ons niet echt gunstig gezind , maar we hadden genoeg positieve ouders bij ons, dus de regen kon ons niet deren.
  Na 8 wedstrijden achtereenvolgens ongeslagen te zijn geweest merkten we in de eerste minuten al meteen dat het een pittige wedstrijd zou worden. We moesten flink aan de bak en de eerste minuten werden dan ook voornamelijk op onze helft gespeeld. Gelukkig kwam hier al snel verandering in door een uitbraak van onze kant. We maakten het SHO absoluut niet makkelijk . Na een aantal kansen van beide kanten gingen we de rust in met 0-0.
  Na een flinke peptalk van onze coaches begonnen we aan de 2e helft. We waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Na een overtreding op FC Vlotbrug kon SHO vrij scoren, maar wij lieten onze koppies niet hangen en na wat wisselingen in het  veld en een zonnetje wat ging schijnen gingen we vol voor de winst. Ook de ouders bleven positief en moedigden ons aan vanaf de zijlijn. Maar helaas mocht dit alles niet baten en volgde als snel de 2-0 en niet veel later ook de 3-0.
  Teleurgesteld gingen we van het veld, dit gevoel hebben we lang niet gehad maar heeft ons wel extra gemotiveerd om de volgende wedstrijd nog beter ons best te doen en dan hopelijk wel met de winst terug naar Hellevoet te gaan.
  Eindstand SHO JO15-2 - FC Vlotbrug JO15-1 3-0
  SHO JO15-2 - FC Vlotbrug JO15-1 3-0) 5 SHO JO15-2 - FC Vlotbrug JO15-1 3-0) 4 SHO JO15-2 - FC Vlotbrug JO15-1 3-0) 3 SHO JO15-2 - FC Vlotbrug JO15-1 3-0) 2  SHO JO15-2 - FC Vlotbrug JO15-1 3-0)