• Selectie FC Vlotbrug groeit met talenten

 • Opnieuw hebben enkele talenten de weg terug gevonden naar het Schelpenpad. Allen hopen de selectie van nieuwe impulsen te gaan voorzien. Na de berichtgeving van 18 april, waar drie talenten zich aanmelden, nu dus weer enkele oud jeugdspelers die hun kansen gaan wagen en hun talenten te laten zien.

  Mick de Roock heeft een verleden bij diverse clubs in de regio maar zijn grootste successen vierde hij bij FC Vlotbrug. De doelverdediger mag dan niet heel groot zijn maar zijn daden zijn dit wel. Probeer maar eens langs hem te komen.
  Mido Tukker kent de regio ook goed. Bij vv Brielle kwam hij tot de 3e divisie. Hij begon zijn voetbalcarrière bij Nieuwenhoorn en is via Brielle bij Hellevoetsluis terecht gekomen waar hij op 17-jarige leeftijd inviel in de wedstrijd tegen FC Oudenwater.
  Na een uitstapje naar buur OHVV keert Jack van Hulzen voor de 2e keer terug naar de vereniging waar hij vanaf zijn 6e de jeugdopleiding heeft doorlopen. De verdediger heeft veel ervaring op links maar kan in het centrum ook uitstekend uit de voeten. Overzicht, rust en hardheid kenmerken zijn kwaliteiten.
  Hetzelfde geldt voor Jelle Yok al heeft Jelle de bovenbouw bij vv Hellevoetsluis doorlopen. Jelle speelt voornamelijk in de aanval en is bikkelhard.
  En last but not least Jamie Martina. De razendsnelle aanvaller heeft zijn hele voetbalcarrière bij Vlotbrug gevoetbald maar had vorig jaar een tussenjaar waar hij andere dingen ging doen. Gelukkig kwam de kriebel weer terug en gaat hij opnieuw een poging wagen bij het eerste te komen.

  Uiteraard wensen we alle spelers heel veel succes en vooral, welkom terug!

  Mick de Roock versterkt selectie FC Vlotbrug
  Mick de Roock
  Mido Tukker versterkt selectie FC Vlotbrug
  Mido Tukker
  Jack van Hulzen versterkt selectie FC Vlotbrug
  Jack van Hulzen
  Jelle Yok versterkt selectie FC Vlotbrug
  Jelle Yok
  Jamie Martina versterkt selectie FC Vlotbrug
  Jamie Martina
  Groepsfoto talenten FC Vlotbrug waar de 5 talenten op staan    Groepsfoto talenten FC Vlotbrug