• Schoolvoetbal FC Vlotbrug groep 7/8

 • 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹𝘃𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗙𝗖 𝗩𝗹𝗼𝘁𝗯𝗿𝘂𝗴 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗽 𝟳/𝟴 ⚽️ |

  Schoolvoetbal FC Vlotbrug op 29 maart voor groep 7 en 8 gezellig en druk bezocht

  Vorige week werd het toernooi voor groep 5 en 6 vanwege de barre weersomstandigheden helaas afgelast.
  Maar nu werkte het weer mee. Het bleef droog, er was nauwelijks wind en de temperatuur was met 14 graden ook goed te doen!
  15 jongensteams en 7 meidenteams zorgeden voor een vol geparkeerde fietsenstalling en hun ouders voor een volle parkeerplaats.
  Klokslag 14.15 uur kon worden afgetrapt in 5 verschillende poules, die uiteindelijk 2 winnaars moesten opleveren. Deze mogen zich dan op 12 april bij vv Nieuwenhoorn meten met de andere winnaars van Voorne-Putten.

  De start was dus goed. Alle deelnemers waren keurig op tijd, er waren voldoende scheidsrechters en ook in de kantine van FC Vlotbrug was het goed bezet en bleef het de hele middag gezellig druk.
  Op 5 velden werd flink strijd geleverd, maar gelukkig had de EHBO geen ernstige letsels te verzorgen. Het bleef bij een pleister hier en een koeling daar.

  De finale bij de meiden ging tussen OBS de Houthoeffe 1 en CBS de Bron 1. Winnaar van de beker en daarmee toegang tot de volgende ronde werd na een spannende 1-0 overwinning CBS de Bron!
  Om tot een winnaar te komen bij de jongens was een finalepoule gemaakt met 3 teams: SWS de Brandaris 2, OBS de Houthoeffe 1 en OBS de Kring 3.
  Even dacht de Brandaris 3 ook bij de finalisten te horen, maar na hertelling bleek dat toch anders.
  SWS de Brandaris 2 bleek uiteindelijk de duidelijke winnaar met 2 overwinningen. Na een uitbundige prijsuitreiking kon iedereen tevreden huiswaarts na een gezellig toernooi.

  Het doel van deze schoolvoetbaltoernooien is om ook scholieren die niet of nauwelijks weten wat een teamsport als voetbal je kan brengen in de gelegenheid te stellen om te ervaren hoe leuk het kan zijn om met elkaar buiten met sport bezig te zijn. Als dat naar meer smaakt zijn ze uitgenodigd om in april en mei mee te komen trainen bij FC Vlotbrug.

  Op 5 april is het toernooi voor groep 5/6 bij FC Vlotbrug en vv Hellevoetsluis en op 12 april de Voorne-Putten Finaleronde bij vv Nieuwenhoorn.
  💛🖤