• Pupil van de week: Whitney Hendriks

 • Hoi ik ben Whitney Hendriks, 11 jaar (bijna 12). Ik voetbal al vanaf mijn 7de jaar bij FC Vlotbrug. Ik was altijd al met een bal bezig en bleef net zolang zeuren of ik op voetbal mocht totdat mijn ouders eindelijk toegaven.

  Ik heb eerst een paar jaar met de jongens gevoetbald en ben hierna in het meidenteam gegaan. Ik ben begonnen als keeper, maar vind het op het veld ook wel erg leuk, nu wissel ik dat lekker af.
  Als ik zelf niet hoef te voetballen met mijn eigen team, help ik graag bij andere teams, zolang ik maar lekker kan voetballen met anderen, dan is mijn dag weer goed.

  Mijn favoriete club is Feyenoord, naast Vlotbrug natuurlijk, en Dessers is mijn favoriete speler. Ooit hoop ik bij Feyenoord vrouwen te kunnen spelen, dat zou gaaf zijn!

  Ik vind het hartstikke leuk om pupil van de week te mogen zijn, dat is iets wat ik al heel lang wilde. Aanstaande zaterdag ben ik erbij tijdens de warming-up, met de opkomst van de spelers van het 1e die tegen HBSS moeten spelen en ik mag naast de trainer op de bank zitten, superdicht bij de spelers en de wedstrijd. Gaaf toch?

  Pupil van de week: Whitney Hendriks