• Pupil van de Week: Kian van Doorne

 • Pupil van de Week: Kian van DoorneHoi, ik ben Kian van Doorne. Ik ben 9 jaar en sinds iets meer dan een jaar ben ik lid van FC Vlotbrug. Op 9 januari kreeg ik mijn eerste proeftraining maar voordat ik eraan begon wist ik al dat ik bij Vlotbrug wilde spelen. Ik speel op dit moment bij de JO10-2 en vind het erg leuk.

  Mijn favoriete club is Liverpool en mijn favoriete speler is Mohamed Salah.

  Ik zou heel graag profvoetballer willen worden en heb er alles voor over om dit te bereiken. Kijk naar Jerdy Schouten. Die was ook in de jeugd begonnen bij FC Vlotbrug. Dus het kan!
  Mijn favoriete positie op het veld is linksbuiten.
  Ik ga er een leuke middag van maken met de jongens van het eerste en wens ze een mooie afsluiter van dit seizoen! Zet m op jongens!
  💛🖤⚽️💪🏻