• Pupil van de Week: Darryl Dambruck

 • Hoi, ik heet Marcelo Junior.
  Nee grapje, ik heet Darryl Dambruck maar wordt vaak Marcelo genoemd vanwege mijn haar. Op mijn 7e ben ik begonnen bij FC Vlotbrug waar ik 2 jaar met veel plezier voetbal. Nu ik 9 ben zit ik in de JO10-2 waar ik het erg naar mijn zin heb.
  De leukste wedstrijd die ik heb gespeeld was tegen Feyenoord. Ik heb altijd tegen Feyenoord willen spelen, dus toen mij werd gevraagd om mee te spelen met de JO10-1, zei ik gelijk jaaaaa!!!!
  Ik oefen graag bij de pannakooi waar ik de ziekste tricks oefen zoals een rondje om de wereld. Mijn record hooghouden is nu 34 keer!
  Mijn voetbalhelden zijn Touzani en mbappé!
  Ajax is mijn lievelingsclub, maar Paris Saint Germain vind ik ook een goede club.
  Overal waar ik naartoe ga, neem ik mijn bal mee. Zelfs als we op vakantie zijn. Helaas eindigt de bal meestal ergens in de bosjes of in het water.
  Doordat ik overal voetbal, maak ik veel nieuwe vrienden en dat vind ik het leukste aan voetbal. Op vakantie kan ik de kinderen nooit verstaan maar door voetbal worden we toch vrienden en spelen we tot 's avonds laat. Ooit hoop ik net zo’n goede voetballer te worden als Mbappé, maar voor nu heb ik het prima naar mijn zin bij mijn club FC Vlotbrug.
  ⚽️💛🖤
  Pupil van de Week: Darryl Dambruck 2 Pupil van de Week: Darryl Dambruck 1 Pupil van de Week: Darryl Dambruck