• Pupil van de Week: Bodhi Knol

  • Pupil van de Week: Bodhi KnolIk ben Bodhi Knol, ik ben 9 jaar en speel in de JO11-6. Ik voetbal bij Vlotbrug omdat mijn ooms - Pieter en Juan - ook bij Vlotbrug voetballen, en maar vooral omdat mijn vader Cor er al jaren speelt en ik Vlotbrug heel leuk vind. Papa is ook trainer van de JO11-6 samen met trainer Arjan.

    Ik vind het heel leuk om te trainen en om op zaterdag te voetballen. We hebben een leuk team en worden steeds beter met elkaar.

    Mijn hobbies zijn voetbal, gamen, Lego bouwen en hotwheels. En samen met mijn broer Ramirez maak ik graag TikTok filmpjes.

    Zaterdag 26 november ben ik pupil van de week. Ik vind het wel een beetje spannend maar gelukkig speelt de papa van mijn beste vriend Devyn in het eerste; Lenny Schultz. Dat vind ik heel fijn dat ik dan iemand ken.

    Komen jullie zaterdag allemaal kijken?