• Pupil van de Week: Lizzy de Weert

  • Hallo, ik ben Lizzy de Weert en ik ben 10 jaar oud en ik speel met heel veel plezier in de JO10-2.

    Pupil van de Week: Lizzy de Weert

    Ik loop al heel wat jaartjes rond op Vlotbrug omdat mijn broer daar al best een tijdje voetbalt, maar sinds mijn zevende voetbal ik zelf ook. Mijn Favoriete voetbalclub is Sparta Rotterdam, ik heb al 2 jaar een seizoenkaart op de Denis Neville tribune en ik kan natuurlijk de Sparta mars helemaal meezingen: "Rood-Wit is onze glorie, Rood-Wit zit ons in ’t bloe. Bij neerlaag of victorie, In voor- of tegenspoed......" enzovoort. Helaas gaat het nu niet zo heel goed met Sparta maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Mijn favoriete Spartaan is Maduka Okoye, onze super keeper, hoe tof is het dat ik zijn keepers shirt met handtekening heb gekregen van hem! Mijn wens is om zelf later ook bij Sparta te mogen voetballen daar ga ik alles aan doen!! Maar nu eerst iets anders leuks, Pupil van de Week bij mijn eigen cluppie, FC Vlotbrug. Komen jullie ook kijken?