• Pupil van de Week: Delano Zwanenburg

 • Pupil van de Week
  Hey, ik ben Delano en ik ben voor komend weekend Pupil van de Week. Dit betekent dat ik met de warming-up van de selectie mee mag doen voor aanvang van hun wedstrijd tegen Flakkee. En bij de aftrap mag ik de bal in het doel van de tegenstander schieten. Daarna de hele wedstrijd in de dugout zitten en kijken hoe de grote mannen proberen te winnen. In de pauze lekker een patatje eten en ook de tweede helft bij de wedstrijd zijn. Ik heb er vreselijk veel zin in.
  Maar ooh, ik vergeet helemaal te vertellen wie ik ben, hoe oud, interesses enzo. Komtie.
   
   
  Zoals gezegd heet ik Delano, ik ben 11 jaar en ik voetbal inmiddels al weer 4 jaar bij Vlotbrug. Bij de kabouters begonnen en nu bij de JO13.
   
  Mijn favoriete club is Feyenoord en mijn favoriete speler is Santiago Giménez en Ronaldo.
   
  Ik wil later bij Feyenoord voetballen. Ik heb in de JO10-1 hoofdklasse gevoetbald en een paar keer tegen Feyenoord gespeeld, zelfs tegen Feyenoord gescoord. Ik hoop nog sneller te worden en een nog betere spits dan ik nu al ben.