• Mijn naam is Lizzy Zandstra, ik ben 7 jaar en voetbal sinds de winterstop van seizoen 2020/2021 bij FC Vlotbrug. Ik ging al regelmatig mee als mijn broer moet voetballen en heel af en toe (als het mocht van zijn trainers) mocht ik ook al af en toe meedoen met trainingen en bepaalde oefeningen. Dat vond ik zo leuk dat ik via papa een tweetal proeftrainingen heb gedaan bij de kabouters. Dat vond ik zo leuk dat ik eigenlijk meteen lid ben geworden en sinds dit seizoen speel ik in de JO8-1.

    Voor de winterstop voetbalde ik nog, na de winterstop ben ik gaan keepen en dat vind ik ook geweldig. De laatste tijd winnen we ook heel veel wedstrijden en dat maakt het ook natuurlijk een stukje leuker om elke week met mijn teamgenootjes lekker plezier te maken, samen te spelen en vooral proberen te winnen. Op de training krijg ik nu af en toe ook echt apart keeperstraining en daar leer ik een hoop dingetjes die ik zelf nog niet wist. Verder kijk ik ook op youtube naar voetbalfilmpjes, alleen een favoriete keeper heb ik nog niet echt uitgekozen.

    Mijn favoriete club is Barcelona en mijn favoriete speler is Messi, al is het jammer dat hij in Parijs speelt…..dus nu vind ik ook Frenkie de Jong wel een van mijn favoriete spelers bij Barca

    Ik vind pupil van de week hartstikke leuk maar stiekem toch ook best wel spannend. Ik hoop in ieder geval op een leuke middag en dat we met zijn allen deze wedstrijd gaan winnen!!!!

     

    Tot zaterdag allemaal.