• Kelme webshop

  KELME 35 JAAR IN DE SPORTSECTOR

  Kelme is een bedrijf dat zich toelegt op de productie en distributie van schoenen, kleding en accessoires voor de sport en modebranche. Hierbij wordt de focus gelegd op teamsport, voornamelijk voetbal en zaalvoetbal. Het hoofdkantoor is gevestigd in Elche (Alicante, Spanje), en de verkoop strekt zich uit over de hele wereld.

  KELME is opgericht in 1977, en sindsdien heeft Kelme  vele successen behaald en grote evenementen, zoals de technische sponsoring van het Spaanse Olympische team bij de Spelen van Barcelona ‘92, sponsoring van Real Madrid CF 1994-1998 en de sponsoring van de Spaanse wielerploeg, één van de beste Spaanse teams in de geschiedenis van het wielrennen. 

  Op Nederlandse bodem is KELME sinds 2005 actief en heeft het ook vele successen geboekt. Zo was KELME in 2005 
  kledingsponsor van Sparta Rotterdam en heeft het nu vele amateurclubs onder contract staan, zoals Quick Boys, JVC Cuijk, vv Spijkenisse, FC Vlotbrug en nog veel meer. Ook speelt SC Telstar vanaf de zomer 2015 in de uitrusting van KELME.

 • Webshop

  Jas, trainingspak of zelfs een tas? Alles is mogelijk en via Tom Larssen ( vertegenwoordiger namens Kelme) makkelijk te bestellen.

  Hoe gaat dit in het werk?

  1. Druk op de banner en kom op de website van Kelme

  2. Noteer de artikel nummers die je zou willen bestellen

  3. Mail je bestelling naar larssen50@icloud.com

   vanuit Larssen Sport neemt iemand contact met u op voor verdere afwikkeling.

  Tom Larssen                    06 - 13 90 96 26

  (let op FC Vlotbrug is niet de verkopende partij)

  ** let wel op de regels mbt Kledingvoorschrift FC Vlotbrug