• Beste jeugdleden, ouders/verzorgers,

   

  Van vrijdag 12 juli t/m zondag 14 juli is er weer het Jeugdkamp van FC Vlotbrug.
  Het "driedaagse"  jeugdvoetbalkamp zal plaats vinden op de eigen terrein "FC Vlotbrug" te Hellevoetsluis en zal in het teken staan van de WK vrouwenvoetbal 2019. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, lekker gegeten en we gaan slapen in tenten.

   

  Voor het kamp moeten de kinderen zelf de volgende zaken meenemen:

  - een luchtbed/matje
  - een hoeslaken
  - een kussen met kussensloop;
  - een slaapzak;
  - een zaklamp;
  - voetbalspullen;
  - voldoende kleding  voor warme, koude of natte dagen (washandjes, handdoeken, ondergoed, sokken, pyjama/nachtjapon) kleding die vies kan en mag worden);
  - stevige sport (wandel) schoenen, badslippers;
  - een vuilniszak voor (vieze) kleding;
  - een knuffelbeest voor bij het slapen;
  - toiletspullen zoals tandenborstel, tandpasta en shampoo;
  - een goed humeur.

  Het is handig de kleding te markeren (met de naam van uw kind) om verwisseling tegen te gaan.
  Tijdens kamp mogen de kinderen niet met blote voeten lopen.

  De volgende zaken worden  nietmeegenomen:
  - een mobiele telefoon;
  - een spelletjescomputer;
  - snoep;
  - geld;
  - dure spullen zoals sieraden, fototoestellen, MP3- speler en dergelijke.

  Dit alles ter bescherming van verlies raken of kapot gaan. In het geval dit toch wordt gedaan, zullen wij het niet goed vinden en is de vereniging hiervoor niet aansprakelijk te stellen. Bij aantreffen van dit soort spullen zullen deze tot na het kamp in bewaring worden genomen, dus laat ze thuis!!!!
  Tevens worden er gedurende het kamp voldoende foto’s gemaakt door Anastasia.  Indien mogelijk zal er op Facebook of op onze Vlotbrug site foto’s e.o. filmpjes worden geplaatst, indien u niet wenst dat u kind op facebook of op onze Vlotbrug site wordt geplaats kunt u dit doorgeven aan Sandra.

  Hiervoor is u gevraagd ons te laten weten of er sprake is van medicijngebruik of allergieën, kort samengevat is er een protocol van toepassing. Dit protocol, wat ook bij andere verenigingen of scholen wordt gebruikt, is door ons overgenomen om een helder beleid te krijgen om te voorkomen dat wij onrechtmatige beslissingen nemen.
  De wens is dat wij alle medicijnen die door de kinderen worden genomen tot onze beschikking krijgen om deze op de door u aangegeven tijden aan de kinderen te verstrekken. Dit om zoekraken, verkeerde indicatie of onrechtmatig gebruik door anderen te voorkomen.
  Daarnaast vragen wij toestemming om tijdens het kamp bij een klein (hoofd)pijntje of ongelukje  toestemming een paracetamol of pleister  te kunnen geven. Indien u dit niet wenst of als er andere soorten pijnstillers moeten worden gegeven, dit dan graag aan ons melden of ter beschikking stellen.

  Ook is een wasmachine en droger op het complex beschikbaar, als dit echt nodig mocht zijn.

  Het jeugdkamp staat in het teken van de WK vrouwenvetbal 2019.
  De kinderen worden vrijdag 12 juli vanaf 18.00 uur verwacht en dienen zich te melden op de aangewezen plek.
  Bezoek tijdens het jeugdkamp is niet toegestaan , dit om heimwee of andere gevoelens te voorkomen en de kinderen leren zich zelfstandig te bewegen. Uiteraard geldt dit niet voor de ouders en verzorgers die zich als vrijwilliger hebben opgegeven.
  Deze vrijwilligers zijn voornamelijk afkomstig uit de groep vrijwilligers die zich ook al het hele jaar als leider of trainer hebben ingezet voor onze jeugd.
  Dagelijks worden er drie maaltijden geserveerd en zal er tussendoor een lekkere versnapering worden verstrekt. Ook wordt dagelijks één keer gedoucht en elke ochtend en avond tanden gepoetst. Elke leeftijdscategorie en geslacht hebben hun eigen kleedkamer met douches.

  De kinderen zullen naast voetbalactiviteiten ook wat andere spellen voorgeschoteld krijgen en moe en voldaan kunnen worden opgehaald op zondag rond 15.00 uur.

  Mocht u eventueel vragen hebben dan kunt u terecht bij de leden van de kampcommissie John, Jenny, Sandra of Alexander.                   

                                     

  Wij hebben er heel veel zin in.
  Met sportieve groet, ook namens de Jeugdcommissie

  De Jeugdkampcommissie