• Jeugdbeleidsplan 2021 - 2023

 •  

  Nieuw Jeugdbeleidsplan


  De afgelopen maanden heeft een werkgroep hard gewerkt aan het opstellen van een jeugdbeleidsplan ten behoeve van de periode 2021-2023.

  In dit jeugdbeleidsplan zijn de visie, doelen, kaders en uitgangspunten met betrekking tot de jeugd van FC Vlotbrug vastgelegd. Dit plan vormt de basis voor de ontwikkeling van onze jeugdleden in een positieve en veilige voetbalomgeving.
   
  Het plan geeft richting aan alle inspanningen om te komen tot de optimale ontwikkeling van de talenten van onze jeugdleden. Het jeugdbestuur en de jeugdtrainers zullen samen met het bestuur optrekken om aan onze gezamenlijke ambities op een voor de club en haar leden verantwoorde wijze, invulling te geven.

  Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van het lezen van dit plan, dan kunt u contact opnemen met de jeugdvoorzitter, via jeugdvoorzitter@fcvlotbrug.nl

   

   

   

 • De jeugdafdeling is de grootste geleding binnen FC Vlotbrug die de afgelopen periode erg is gegroeid en nog steeds groeiende is. Met dit jeugdbeleidsplan wordt gekozen voor een meer gestructureerde aanpak voor de jeugd die aansluit bij het ambitieniveau van de vereniging en het 1e elftal.

  FC Vlotbrug wil bereiken dat de jeugd met veel plezier speelt en dat de vereniging positief bijdraagt aan de sociale vorming van de jeugd en dat zij daarbij behouden blijven voor de vereniging. FC Vlotbrug wil voor de jeugd een goede jeugdopleiding bieden, waarbij de ambitieuze en talentvollere jeugd de kans krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen, terwijl de meer recreatieve jeugdleden op hun eigen niveau kunnen trainen en wedstrijden spelen. Hiermee bereikt de vereniging dat de jeugd op een hoger niveau komt te spelen en daardoor gemakkelijker kan doorstromen naar de senioren om daarmee ook te voldoen aan het ambitieniveau van de selectie met grotendeels eigen opgeleide spelers. Op langere termijn heeft bovenstaande een positieve uitwerking op de gehele vereniging.

  Wilt u meer weten hoe FC Vlotbrug de ambities beschreven heeft? Klik dan op dezeĀ link.