• Op Hemelvaartdag werd bij FC Vlotbrug het eerste jeugdtoernooi gehouden.
  In de ochtend speelden de jongste spelers t/m JO9 hun toernooi en in de middag was het de beurt aan de JO10 en JO11 jeugd.
  In navolging van vele andere verenigingen heeft Vlotbrug haar toernooien vernoemd naar jeugdspelers die begonnen zijn bij onze mooie vereniging en inmiddels prof zijn of goedbetaald amateur.
  Zo ook dit jeugdtoernooi welke is vernoemd naar voormalig jeugdspeler Jerdy Schouten. Jerdy verdiend zijn sporen inmiddels in het mooie Italiƫ bij Bologna.
  Door de toernooicommissie was een leuke actie bedacht door alle namen van de jeugdspelers op te schrijven, in een grote grabbelton te doen en bij de verloting gesigneerde shirts van Jerdy uit te delen. Nou, een handtekening op een echt shirt van Bologna is natuurlijk een trofee die je zelden wint. Er waren een paar gelukkigen.

  En een dag later wordt de uitverkiezing van Jerdy voor het Nederlands Elftal bekend gemaakt. Hoe trots kun je als kleine vereniging zijn dat een voormalig jeugdlid gewoon voor zijn land gaat uitkomen!

  https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/schouten-nieuwkomer-bij-oranje-janssen-meldt-zich-na-bruiloft-interessante-spelers-om-te-volgen~a84a3dd4/

  In het weekend van 10 een 11 juni komen de jeugd uit de bovenbouw aan de beurt en als afsluiter een week later nog een pareltje, het Nancy Loth toernooi voor de meidenteams.

  Profvoetballer Jerdy Schouten op het gras tussen allemaal kinderen die deelgenomen hebben aan het Jerdy Schouten Toernooi Mascotte Beefair was er uiteraard ook weer bij Jerdy Schouten overhandigd een gesigneerd shirt aan de voorzitter van FC Vlotbrug. Jerdy Schouten deelt de prijzen uit aan de winnaars Om het veld werden ook leuke spulletjes verkocht door lokale ondernemers