• Vandaag de laatste wedstrijd in de eerste fase van de competitie tegen de koploper, vv Hekelingen JO17-1. Voor ons een wedstrijd waar we toch wel wilden laten zien dat we moeilijk te verslaan zijn. Thimo van den Wijngaarden van de JO15-1 reisde met ons mee om het doel te verdedigen. Sven is nog uitgeschakeld en Dylan moest met zijn eigen team mee.
    Vanaf de aftrap draaiden we de duimschroeven aan en in de 3e minuut stonden we op voorsprong. Jack gaf een subtiel passje op Jamie die de achterlijn haalde en fraai voorgaf. Daar hoefde Quinten de bal er alleen nog maar in te lopen, 0-1. Als we nu geconcentreerd door blijven voetballen en ons niet gek laten maken dan kan er wel eens een verrassing ontstaan.
    Na 10 minuten ging Jay goed door en leverde een voorzet af die bij Jack terecht kwam. Jack raakte de bal niet goed genoeg om gevaar te stichten.

    Na een half uur werd de stand gelijk getrokken door Hekelingen. Slecht uitverdedigen van Vlotbrug leidde tot het doelpunt, 1-1. Het is zaak om goed te blijven combineren en rustig te blijven om nog een kans te maken. Sommige duels leidde langs de kant van de toeschouwers tot verschrikte reacties. Maar onze boy zijn niet van suiker maar eerder van steen. Ze laten zicht niet snel van de bal af zetten.

    Na 10 minuten werd hun snelle spits met een mooie pass richting Thimo gestuurd die katachtig redde maar de rebound ging er alsnog in, 2-1. Een minuut later de genadeklap. Nu was het de snelle rechterspits die beheerst afdrukte, 3-1. De wedstrijd was gespeeld. Hekelingen hoefde niet meer, Vlotbrug kon niet meer.

    Nu eerst rust en in de herfstvakantie herstellen van de kleine pijntjes om na de vakantie met hernieuwde energie de 2e fase van de competitie op te pakken.