• Gebroeders Bredius trainers komend seizoen

  • Gebroeders Bredius trainers komend seizoenDe broers Dennis en Robin Bredius trainen komend seizoen ‘24/’25 de selectie van FC Vlotbrug. Dit is bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2024 bij FC Vlotbrug. Vlak voor de jaarwisseling werd bekend dat de broers aan het einde van het huidige seizoen zouden stoppen bij vv Stellendam.

    Zowel de TC als het bestuur is verheugd dat deze talentvolle trainers de selectie onder handen gaan nemen in de hoop eerst een stabiele 5e klasser te worden waar thuis de punten niet worden weggegeven. Omdat FC Vlotbrug graag een lange termijnplanning hanteert waar trainers een grote rol in spelen hopen we dan ook dat zij de basis leggen om zo snel mogelijk een kampioenschap te vieren en terug te keren naar de 4e klasse.

    Als spelers kennen de broers de vereniging. In de seizoenen 2015 en 2016 speelden zij aan het Schelpenpad waar Robin de seizoenen 2011 en 2012 (kampioensjaar) al mee maakte. Toen ze zagen waar FC Vlotbrug nu stond wilden ze heel graag helpen de club weer daar te krijgen waar ze horen en dat is minimaal 4e klasse en liefst 3e klasse. Lange termijnplanning dus waar zij hopelijk een wezenlijke bijdrage aan kunnen leveren.

    Robin en Dennis, welkom terug.