• Ieder lid van onze vereniging (of ouder van een lid) heeft afgesproken toen het lid werd ingeschreven dat hij/zij 10 uur per jaar vrijwilligers werk doet voor de vereniging. Zie artikel 8 van het Huishoudelijk Reglement. En wat is er mooier dan als gastheer- en/of vrouw bezoekende verenigingen te ontvangen, ze wegwijs te maken op ons mooie terrein en op deze manier onze vereniging goed te presenteren. En nog mooier als meerdere personen zich aanmelden voor deze leuke functie zodat je het werk kunt verdelen.
  Juist in deze voetbal loze periode kun je rustig ingewerkt worden wat de taken en verantwoordelijkheden zijn van een gastheer- en/of vrouw.

  Onder de flyer staat een beschrijving wat het ongeveer inhoud.

  FC Vlotbrug zoekt gastheer/gastvrouw

  Wat moet er gebeuren?

  Om 7.15 uur ben je op de club en begin je met koffie met de kantine medewerkers.

  Vervolgens zorg je dat er koffie is in de commissiekamer en dat er gevoetbald kan worden. Je zorgt dat de hoekvlaggen rond de velden geplaatst worden, dat de wedstrijdballen opgepompt zijn en je wijst de teams van FC Vlotbrug en bezoekende teams de weg naar de juiste kleedkamer en dito speelveld. Verder zorg je dat voor de teams de limonade of thee in de rust klaar staat en houd je toezicht op hoe de kleedkamers en spelmaterialen worden achtergelaten. Je begeleid de scheidsrechters en zorgt dat de juiste personen de afgesproken consumptiebonnen krijgt. Zelf mag je uiteraard ook op rekening van de club iets drinken en eten.

  Tussendoor los je misschien wat praktische problemen op. Om 12 uur word je afgelost door de gastheer of vrouw van de middag.

  Het is echt een leuke en dankbare taak, waarin je veel contact hebt met anderen en direct resultaat ziet van je goede zorgen. Iedereen vindt het fijn als de dingen goed geregeld zijn!

  Er is een draaiboek beschikbaar.

  Het kan gezellig kan zijn om bv 1 x per maand (maar het mag ook vaker!) samen met een maatje deze taak in te vullen. Dan is het nog gezelliger en nog makkelijker om te doen.

  Als je belangstelling hebt, maar nog twijfelt, is het mogelijk om een afspraak te maken met een van de bestuursleden die nu tijdelijk deze taak uitvoert. Voor nadere informatie kun je ook bij hen terecht.