• Contributie nieuwe seizoen

 • Contributie seizoen 2023-2024

  Contributie seizoen 20/21

  Beste clubleden,

  Ook dit seizoen worden de contributies geïnd door ClubCollect. Binnenkort gaan we de facturen versturen via e-mail en sms. Het betaalproces start op jouw persoonlijke betaalpagina bij ClubCollect. De link naar die pagina tref je aan in de e-mail of sms. Op deze persoonlijke betaalpagina kan je een keuze maken. Wie kiest voor automatische incasso betaald op dat moment de gehele seizoen contributie via een éénmalige machtiging. Je kunt ook via iDeal in één keer het gehele bedrag voldoen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.  Uiteraard mag je ook kiezen voor betalen in termijnen.

  Betalen in termijn

  Wie geen gebruik wil maken van de éénmalige volledige betalingsmogelijkheid, kan kiezen voor betaling via automatische incasso in vier termijnen met een interval van 60 dagen. Door de incassodatum zelf te bepalen kan het moment worden gekozen waarop je bankrekening wordt belast. De keuze voor termijnbetalingen is niet kosteloos.

  • € 2,50 per termijn wanneer het factuurbedrag hoger of gelijk is aan € 150,00.

  Storneringen

  Als om welke reden dan ook het betalingsproces wordt verstoord door storneringen zal na elke stornering het factuurbedrag worden verhoogd met storneringskosten. De kosten hiervoor zijn €3,50 per stornering. Een reden te meer om dit risico te vermijden en de contributie in één keer via een iDeal betaling of automatische incasso te voldoen.

  Maak snel een betaalkeuze

  Wij gaan er van uit dat jij jouw betaalkeuze automatische incasso, iDeal of in termijnen snel maakt. Heeft u toch nog een vraag. Stel deze vraag dan via de persoonlijke pagina en wij geven u zo snel mogelijk antwoord.

  Privacy

  De gegevens die de vereniging aan ClubCollect verstrekt zijn alleen zichtbaar voor het bestuur, voor ClubCollect en het clublid. Clubleden kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens veilig worden opgeslagen en nooit aan derden worden verstrekt.