• Teamindeling en start seizoen 2024/2025

 • Teamindeling
  Volgens ons jeugdbeleidsplan publiceren wij op 1 juli de concept-teamindeling. Via de link onder dit bericht vindt u de concept-teamindeling. In verband met de AVG-wetgeving publiceren we de teamindeling op de website zonder volledige naam.

  Op basis van eventuele opzeggingen en nieuwe aanmeldingen tijdens de zomerperiode wordt de definitieve teamindeling voor aanvang van de bekercompetitie bekend gemaakt. Uitgangspunt hierbij is dat er in principe geen kinderen in een lager team dan de voorlopige teamindeling geplaatst worden. Uitzondering hierop is wanneer de vereniging genoodzaakt is om als gevolg van opzeggingen een team te laten vervallen of als gevolg van aanmeldingen een extra team te formeren. Op basis van beoordelingen door hoofdtrainers, trainers en het HJO, kan de teamindeling in de winterstop gewijzigd worden. Er wordt getracht dit tot een minimum te beperken.

  In ons jeugdbeleidsplan kunt u vinden op basis waarvan de teamindeling tot stand is gekomen. Het jeugdbestuur gaat niet in discussie over de indeling op basis van capaciteit. Uitsluitend bijzondere persoonlijke omstandigheden kunnen voor ouders of spelers aanleiding zijn om te vragen om een andere indeling te heroverwegen.

  Trainers
  In de concept-indeling vindt u ook de namen van de trainers. Gelukkig waren er veel trainers enthousiast om onze jeugd ook volgend seizoen weer te trainen en te begeleiden. Daarnaast zijn we verheugd een aantal nieuwe trainers welkom te heten. Helaas is het nog niet gelukt om dit voor alle teams in te vullen, wij vinden dit erg jammer want wij kunnen alleen een team handhaven als er begeleiding is. Wij blijven tijdens de komende periode uiteraard proberen om ook voor deze teams trainers te vinden, maar mocht dit niet lukken, dan kan het voorkomen dat wij een team moeten terugtrekken. U zult begrijpen dat wij dit dan met pijn in ons hart zullen doen en wij oprecht hopen dat dit niet van toepassing zal zijn. Uw hulp is dan ook van harte welkom! Mocht u het leuk vinden om training te geven aan een van onze jeugdteams of kent u iemand die dit leuk vindt, neem dan contact op via tjc@fcvlotbrug.nl. Ook zonder ervaring of als u maar één keer in de week in staat bent training te geven, bent u van harte welkom. Wij zorgen voor een passende begeleiding en ondersteuning!
  Zie ook bijgaande vacatures Vacatures | FC Vlotbrug

  Start seizoen 2024/2025
  Zoals eerder aangegeven starten de trainingen weer in de week van 19 augustus. Over het trainingsschema hopen wij u zo spoedig mogelijk te kunnen informeren. Binnenkort zullen de ouders worden uitgenodigd voor de groepsapp van het nieuwe team. Via deze groepsapp zult u geïnformeerd worden over de start van het seizoen en eventuele belangrijke data.

  Vragen
  Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Michael van Doorn via tjc@fcvlotbrug.nl

  Rest ons u een hele fijne zonnige zomervakantie te wensen en graag tot volgend seizoen.

  Met sportieve groet,
  Het jeugdbestuur

  Concept teamindeling seizoen 2024-2025