• Adnan Yok terug bij FC Vlotbrug

    Met de aanstelling van Adnan Yok als hoofdtrainer van de JO15 jeugd heeft Hoofd Jeugdopleiding Ronald Brons zijn technisch jeugdkader voor het seizoen 2019/2020 op hoofdlijnen rond. Eerder heeft FC Vlotbrug Ton Bos (JO19) en Patrick Schwan (JO17) al weten vast te leggen voor het komende seizoen.

    Adnan Yok heeft zich laten leiden door het FC Vlotbrug DNA dat hij in zich heeft. Adnan was eerder al jeugdtrainer bij de Kooistee club, maar volgde enige jaren geleden zijn zoons naar v.v. Hellevoetsluis. Mede door de positieve weg die FC Vlotbrug is ingeslagen, met name de jeugdopleiding, heeft hij besloten terug te keren op het oude nest. 

    FC Vlotbrug investeert in de jeugdopleiding. Ook JO13, MO13, JO11, JO9 en JO8 zullen het komende seizoen worden getraind door gekwalificeerde trainers, die deels door de KNVB gechoold zijn.

    Voor de tweede en derde jeugdteams kan de club gelukkig een beroep doen op welwillende moeders en vaders. Bovendien is Jeremy Tuinenburg overgekomen van FC Blankenburg om bij FC Vlotbrug ervaring op te doen als jeugdtrainer. Hoewel voor de meeste teams is al de juiste begeleiding is gevonden,  is Ronald Brons (komend seizoen geassisteerd door TJC John Penders) nog op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers. Meld je aan via hjo@fcvlotbrug.nl.